.. kotisivuni nimittäin! Monia tunteja siihen on vuosien varrella uhrattukin, lähinnä tosin vain sen takia että olen kirjoittanut ainakin viidet tekstit sinne ja vähintään yhtä paljon on tullut tehtyä ulkoasujakin. Mutta tuo nykyinen ulkoasu, johon en toivottavasti kyllästy parissa päivässä, ja tekstit samaten syntyivät tämän päivän aikana, eikä tunteja mennyt kuin ehkä kuusi. Mutta kun kerrankin on inspistä niin sitten tehdään eikä meinata ;) Että saa käydä kommentoimassa sivuja vaikka siellä vieraskirjassa, winkwink.

Ja samalla kun tuo Rinnama julkaistiin, päätin vaihtaa tämän bloginkin nimen Heijastumasta Timeletteriksi. Idea nimeen Timeletter syntyi joskus viime yönä kun heräsin ja mieleeni oli unen aikana syöpynyt kuva vihreämustasta ulkoasusta (jollainen Rinnamalle sitten suunnilleen tuli..) jolle sitten mietin nimeä. Ja se nimi oli Timeletter, tiedä sitten mistä sekin tuli. Mutta totesin että se sopii blogille paljon paremmin kuin Heijastuma, joten vaihtoon siis.

Ja jollekin voi varsin aiheellisesti loikata mieleen kysymys miten lukiolaisella on ollut kahdesta kahdeksaan asti aikaa tehdä kotisivujaan. Yksinkertaista: olen sairaana. Että nyt se sitten iski minuunkin. Tosin onneksi vasta ensi viikolla on hiihtoloma, toivon tervehtyväni siihen mennessä..